2109901426 6985777029 Δάφνη, Αθήνα alexorfa@outlook.com
hero image
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Προπονητική | Άθληση | Υγεία & Ευεξία

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
• Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στην Προπονητική Ποδοσφαίρου και Μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής, Ιατρική Σχολή στον τομέα "Άθληση και Υγεία".

• Είναι γυμναστής αποκατάστασης και απόδοσης στο κέντρο αποκατάστασης ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ Πειραιά.


• Είναι πιστοποιημένος Personal και TRX Trainer.

• Έχει τελέσει γυμναστής στην αλυσίδα γυμναστηρίων Social Arenas, Gym instructor & Animator σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα Elounda Bay και προπονητής ποδοσφαίρου για παιδιά στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, στο Αθλητικό Πάρκο Φωκιανού και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. και Ερασιτεχνικές.

• Τέλος έχει συμμετάσχει σε μία σειρά αθλητικών κάμπ, όπου στόχος είναι μέσω των αθλητικών δράσεων η προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας όπως και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά και την κοινωνικοποίηση των παιδιών. Ενδεικτικά στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ που σχεδιάζεται από το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας και χρηματοδοτούμενα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ SUMMER CAMP, Αθλητικά και Πολιτιστικά Κάμπ των Δήμων.

 


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
Η σελίδα proponitiki.gr έχει δομηθεί από τον Αλέξανδρο Ορφανίδη, πιστοποιημένο Personal και TRX Trainer και πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με εξειδίκευση στον τομέα "Άθληση και Υγεία". Στόχος της σελίδας της ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ είναι η δημιουργία ενός ενημερωτικού - συμβουλευτικού ιστότοπου σχετικά με την υγεία και την άθληση, καθώς και με διάφορα ζητήματα που αφορούν στον τομέα της προπονητικής διαφόρων αθλημάτων. 
 

Η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων είναι πολύτιμη, για το λόγο αυτό οι σκέψεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Στη σελίδα μας θα βρείτε επίσης προτεινόμενα προϊόντα και αξεσουάρ άθλησης.