2109901426 6985777029 Δάφνη, Αθήνα alexorfa@outlook.com

 

PROPONITIKI.GR
Προπονητική | Άθληση | Υγεία & Ευεξία


Η σελίδα proponitiki.gr έχει δομηθεί από τον Αλέξανδρο Ορφανίδη, πιστοποιημένο Personal και TRX Trainer και πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με εξειδίκευση στον τομέα "Άθληση και Υγεία". Στόχος της σελίδας της ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ είναι η δημιουργία ενός ενημερωτικού - συμβουλευτικού ιστότοπου σχετικά με την υγεία και την άθληση, καθώς και με διάφορα ζητήματα που αφορούν στον τομέα της προπονητικής διαφόρων αθλημάτων. 
 

Η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων είναι πολύτιμη, για το λόγο αυτό οι σκέψεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακαδημίες ποδοσφαίρου

Ακαδημίες ποδοσφαίρου

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης μπορεί να σας καθοδηγήσει πλήρως σε ό,τι αφορά παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, καθώς αποτελεί και ο ίδιος προπονητής σε παιδιά διαφόρων ηλικιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγεία & ευεξία

Υγεία & ευεξία

Πολλοί ερευνητές υποστήριξαν ότι η συμμετοχή σε οποιαδήποτε κινητική δραστηριότητα μειώνει τους κινδύνους χρόνιων ασθενειών και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φυσιολογία της άθλησης

Φυσιολογία της άθλησης

H Φυσιολογία της άσκησης επικεντρώνεται στον τρόπο που αντιδρά – λειτουργεί το σώμα μας κατά τη διάρκεια της άσκησης – προπόνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για να μπορούν οι παίκτες να βελτιώνουν ιδανικά την αγωνιστική τους απόδοση και να προσαρμόζονται αποτελεσματικότερα στις νέες συνθήκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δουλειά του προπονητή είναι η αναγνώριση του ταλέντου και η αξιοποίηση του. Το ταλέντο από μόνο του δεν φτάνει, θέλει και την σωστή καθοδήγηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΟΛΛΕΫ

ΒΟΛΛΕΫ

Ο προπονητής είναι υπεύθυνος και αρμόδιος να παράσχει στον παίκτη του όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη και βελτίωση συγκεκριμένων δεξιοτήτων ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το οδοιπορικό μιας ανεντιμότητας

Το οδοιπορικό μιας ανεντιμότητας

Ο κύριος Υφυπουργός Αθλητισμού εξυπηρέτησε τελικά τα οικονομικά συμφέροντα της ΕΠΟ σε βάρος της αξίας των πτυχίων μας και του δικαιώματος μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Μάθετε περισσότερα
Ημερίδα | Αθλητισμός: Παιδί και Ποδόσφαιρο

Ημερίδα | Αθλητισμός: Παιδί και Ποδόσφαιρο

Αν ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, όπως σθεναρά υποστήριζε ο Νέλσον Μαντέλα, τότε το ποδόσφαιρο, ως το πιο δημοφιλές όλων των αθλημάτων, μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια.

Μάθετε περισσότερα